Menuforslag​

Menuforslag til selskaber.

Aftensarrangementer​

Den klassiske

  • Velkomst
  • Forret - Fisketallerken
    ​med kammusslinger, laks, rejer, creme og urter.
  • Hovedret - Mørbrad af ungkvæg
    ​pommes anna, portvinsglace og sæsonens grønt
  • Dessert - Chokoladekage
    ​Urtesukker og bærsorbet.
  • Natmad - pølsebord
    ​Sylt, dip og brød.
  • Øl - vin - vand
    ​Ad libitum, under middagen.

755,-​

Den moderne

  • Velkomst
  • Forret
    Røget laks, hytteost, agurk, grøn mayo og urter eller lufttørret landskinke, kaffechili mayo, frisée og urter.
  • Hovedret - Okse
    Kartoffelgratin m. svampe, portersauce og sæsonens grønt.
  • Dessert - Chokoladekage
    ​Urtesukker og bærsorbet.
  • Natmad - pølsebord
    ​Sylt, dip og brød.
  • Øl - vin - vand
    ​Ad libitum, under middagen.

599,-​

Buffet

Den klassiske

  • Velkomst
  • Forret - Fisketallerken
    ​med kammusslinger, laks, rejer, creme og urter.
  • Hovedret - Mørbrad af ungkvæg
    ​pommes anna, portvinsglace og sæsonens grønt
  • Dessert - Chokoladekage
    ​Urtesukker og bærsorbet.
  • Natmad - pølsebord
    ​Sylt, dip og brød.
  • Øl - vin - vand
    ​Ad libitum, under middagen.

755,-​

Den moderne

  • Velkomst
  • Forret
    Røget laks, hytteost, agurk, grøn mayo og urter eller lufttørret landskinke, kaffechili mayo, frisée og urter.
  • Hovedret - Okse
    Kartoffelgratin m. svampe, portersauce og sæsonens grønt.
  • Dessert - Chokoladekage
    ​Urtesukker og bærsorbet.
  • Natmad - pølsebord
    ​Sylt, dip og brød.
  • Øl - vin - vand
    ​Ad libitum, under middagen.

599,-​

fb

​★★★★★ 

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 71 anmeldelser på Facebook.

gladsmiley

Grønningen 2, 6000 Kolding  |  2615 5785  |  kontakt@hosdenlillekok.dk

Vi har telefontid mandag til lørdag fra 08.00 til 20.00.