Menuforslag​

Menu forslag i huset. Sammensæt din egen menu:

Forretter

Tarteletter - Høns – Asparges

89,-​

Tunmousse – Rejer – Salat – Urter

89,-​

Carpaccio – Kerner – Pesto – Oliven - Sprødt

89,-​

Suppe – Jomfruhummer – Sylt - Sprødt - Urter 

110,-​

Laks – Kammusling – Rejer - Urter

125,-​

Tapas – Gris – Fisk – Skaldyr

125,-​

Hovedretter

Kalvesteg stegt som vildt – Waldorf - Æble – Tyttebær - Kartoffel

189,-​

Kylling Supreme - Blomkål – Fennikel – Spidskål – Urtemos – Sauce

249,-​

Ungkvæg af mørbrad – Blomkål – Selleri – Saute - Pommes fondant – Sauce

289,-​

Spidsbryst – Gulerod - Svampe – Grønt – Glace

249,-​

Fisk – Skaldyr – Urter

269,-​

Oksefilet – Svampe – Selleri – Spidskål - Kartofler – Bearnaise

269,-​

Desserter

Citron - Fromage – Hvidchokolade – Sprødt – Urter

95,-​

Chokoladekage - Sorbet – Sprødt – Urter

95,-​

Panna cotta – Bær – Sprødt

95,-​

Tapas – Kage – Is – Bær

110,-​

Sommerbær – Iscreme – Urter

85,-​

Islagkage – chokolade – bær

95,-​

Natmad

Pølsebord m/ forskellig slags pålæg og pølser – sylt – knæk – dip

115,-​

Hot dogs

85,-​

Suppe

75,-​

Boller m/ pålæg

85,-​

Æggekage

85,-​

Pizza m/ forskellig fyld

85,-​

Frokost buffet

  • Æg m/rejer og urtemayo

  • Røget laks m/spinat

  • Fiskefilet m/hjemmerørt remoulade

  • Frikadeller m/rødkål

  • Rosa stegt kalvecoulotte på bund af saute´

  • Svampesauce

  • Ost og kage

  • Brød og smør

  • 2 sæson salater

  • Urte stegte kartofler

275,- pr. person

Brunch

  • Yoghurt m/ sprødt

  • Lakseroulade

  • Små tærter

  • Landskinke m/ melon

  • Stegte kartofler m/ tomat og løg

  • 2 sl. Pålæg

  • 2 sl. Ost m/ tilbehør

  • Frisk bagte boller og rugbrød

  • Pølser, røræg og bacon

  • Sødt

  • Juice, vand kaffe og the

235,- pr. person

min. 25 pers. lokalet i 3 timer

HELAFTENSARRANGEMENT 1

  • Velkomst
  • FORRET
  • Røget laks – hytteost - agurk – grøn mayo - urter
  • HOVEDRET
  • Okse – kartoffelgratin med svampe – portersauce
  • DESSERT
  • Cheesecake – æbler – chokolade
  • NATMAD
  • Hotdogs a la Den Lille Kok​

​Vin, øl, vand ad libitum under middagen.

598,- pr. person

HELAFTENSARRANGEMENT 2

  • Velkomst
  • FORRET
    Fisketallerken: Kammusling – laks – rejer – creme – urter
  • HOVEDRET
    Kalvemørbrad – pommes Anna – portvinsglace
  • DESSERT
    Chokoladekage – urtesukker – bærsorbet
  • NATMAD
    Pølsebord – sylt – dip – brød

Øl, vin og vand ad libitum under middagen

698,- pr. person

Sharefood

(Min. 8 couverter)

Det handler om at dele. Sharefood er en social og hyggelig måde at spise sammen på. Vores sharefood består altid af 8 små retter, dyppelse, hjemmebagt brød og knækbrød/kiks.

  • 2 retter med fisk/skalddyr (kold)
  • 2 retter med kød (kold)
  • 1 ret med grøntsager (kold)
  • 2 lune retter
  • 1 ret med ost eller sødt

350,- pr. person

fb

​★★★★★ 

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 71 anmeldelser på Facebook.

gladsmiley

Grønningen 2, 6000 Kolding  |  2615 5785  |  kontakt@hosdenlillekok.dk

Vi har telefontid mandag til lørdag fra 08.00 til 20.00.