​Mødeforplejning i og ud af huset

Hold dit møde hos os eller få maden leveret

Skal du afholde et møde, et kursus eller en konference, og mangler du i den forbindelse et cateringselskab, der kan levere mad til arrangementet? 

Hos Den Lille Kok tilbyder vi mødeforplejning og kan levere maden ud til dér, hvor mødet skal afholdes. Hvis du ønsker det, kan dit møde også blive afholdt i vores lokaler, mens vi forbereder maden til dig og de andre deltagere.

Fra vores restaurant i Vejle tager vi imod selskaber og arbejdspladser, der skal afholde møder og kurser, fra hele området, herunder Fredericia, Billund og Kolding. Hvis du vil holde dit kursus i vores lokaler, vil vi gerne være jeres sparringspartner og hjælpe jer med at afholde det perfekte arrangement.

Uanset om mødet holdes hos os eller andetsteds, så sørger vi for mødeforplejning efter dine behov.

Store sandwich

69,- pr. pers.​

Stor lækker sæson salat

69,-​ pr. pers.

Lun ret, kokkens valg

79,- pr. pers.​

Store smørrebrød

69,- pr. stk

Platter

Min. 10 pers.

125,- pr. pers​

Stjernekaster

155,-​

buffet

Min. 15 pers.

175,- pr. pers.​

Skærekage

30,- pr. pers.​

Vær med til at sammensætte din mødeforplejning

Ved bestilling af mødeforplejning hos os tilbyder vi dig en stor valgfrihed og et væld af muligheder for at sammensætte din egen menu. Alt afhængigt af, hvor mange deltagere, der kommer, og hvor længe arrangementet skal vare, kan vi tilpasse en skræddersyet menu til det.

Du kan enten vælge at forkæle mødedeltagerne med sandwicher, salater, smørrebrød, buffet eller meget andet. Vi kan også tilbyde snacks, kaffe og andre drikkevarer i løbet af dage, og lejer du vores konferencelokale, så kan vi naturligvis også sørge for at stille alting klar efter dine behov. 

Kontakt os og bestil mad og drikke til dit møde

Hvis du vil høre mere om dine valgmuligheder i forhold til vores mødeforplejning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere om vores forskellige retter – og priserne på dem – i menuen herunder. 

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med at gøre dit møde, kursus eller din konference til den bedst mulige oplevelser for alle deltagere.

fb

​★★★★★ 

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 71 anmeldelser på Facebook.

gladsmiley

Vejle Golf Club - Ibæksvej 46, 7100 Vejle  |  2615 5785  |  kontakt@hosdenlillekok.dk

Gyttegård Golf Klub - Billundvej 43, 7250 Hejnsvig | 2678 8185 | mkt@hosdenlillekok.dk

Åbningstider

Vejle:
​Mandag - Torsdag: 10:00 - 22:00 (Køkken: 11:00 - 21:00)

Fredag - Søndag: 10:00 - 17:00 (Køkken: 11:00 - 16:00)

Gyttegård:

Mandag - Torsdag: 11:00 - 21:00

Fredag - Søndag: 11:00 - 17:00