Konfirmation​

Menu nr. 1

​forret

  • ​Cremet tunmousse m. agurk & urter

Buffet

  • ​​Helstegt øl marineret pattegris
  • Pastasalat vendt i pesto
  • Cremet broccolisalat m. bacon
  • Flødekartofler, stegte kartofler
  • Øl sauce
  • Urte- & hvidløgscreme
  • Hjemmebagt brød
  • Smør

Dessert

  • ​​Frisk frugtsalat m. råcreme

Ud af huset​

​2 retter med kok til udskæring af grisen og opsætning af hovedret buffet

295,-

3 retter med kok til udskæring af grisen og opsætning af hovedret buffet

335,-

​I huset

2 retter

325,-

3 retter

395,-​

Menu nr. 2​​

​forret

  • Lille tapas forret

  • Fisk

  • Fugl

  • Gris

Buffet

  • Oksefilet
  • Kylling m bacon
  • ​Ølbraiseret nakkesteg
  • ​Pastasalat vendt i pesto
  • ​Cremet broccolisalat m. bacon
  • ​Flødekartofler
  • Stegte kartofler
  • ​Øl sauce
  • ​Urte- & hvidløgscreme
  • ​Suprême sauce​
  • ​Hjemmebagt brød
  • ​Smør

Dessert

  • Chokoladekage - karamel - is

Ud af huset​

​2 retter

310,-

3 retter

375,-

​I huset

2 retter

325,-

3 retter

385,-​

Menu nr. 3​​

​forret

  • Tarteletter m. høns i asparges

Buffet

  • Kalveculotte
  • Glaseret skinke
  • ​​Pastasalat vendt i pesto
  • Cremet broccolisalat m. bacon
  • Flødekartofler
  • Timiansauce
  • Hjemmebagt brød
  • Smør

Dessert

  • Æblecrumble m. syrlig creme

Ud af huset​

​2 retter

285,-

3 retter

335,-

​I huset

2 retter

295,-

3 retter

345,-​

Drikkevare ad libitum i 5 timer 179,- pr. pers.

fb

​★★★★★ 

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 71 anmeldelser på Facebook.

gladsmiley

Vejle Golf Club - Ibæksvej 46, 7100 Vejle  |  2615 5785  |  kontakt@hosdenlillekok.dk

Gyttegård Golf Klub - Billundvej 43, 7250 Hejnsvig | 2678 8185 | mkt@hosdenlillekok.dk

Åbningstider

Vejle:
​Mandag - Torsdag: 10:00 - 22:00 (Køkken: 11:00 - 21:00)

Fredag - Søndag: 10:00 - 17:00 (Køkken: 11:00 - 16:00)

Gyttegård:

Mandag - Torsdag: 11:00 - 21:00

Fredag - Søndag: 11:00 - 17:00