Konfirmation​

Menu nr. 1

​forret

  • ​Cremet tunmousse m. agurk & urter

Buffet

  • ​​Hel-stegt ølmarineret pattegris
  • Pastasalat vendt i pesto
  • Cremet broccolisalat m. bacon
  • Hvedekernesalat m. feta & ristede kerner
  • Flødekartofler, stegte kartofler
  • Ølsauce
  • Urte- & hvidløgscreme
  • Hjemmebagt brød
  • Smør

Dessert

  • ​​Frisk frugtsalat m. råcreme

Ud af huset​

​2 retter med kok til udskæring af grisen og opsætning af hovedret buffet

285,-

3 retter med kok til udskæring af grisen og opsætning af hovedret buffet

325,-

​I huset

2 retter

300,-

3 retter

350,-​

Menu nr. 2​​

​forret

  • Lille tapas forret

  • Fisk

  • Fugl

  • Gris

Buffet

  • Oksefilet
  • Kylling m bacon
  • ​Ølbraiseret nakkesteg
  • ​Pastasalat vendt i pesto
  • ​Cremet broccolisalat m. bacon
  • ​Hvedekernetsalat m. feta & ristede kerner
  • ​Flødekartofler, stegte kartofler
  • ​Ølsauce
  • ​Urte- & hvidløgscreme
  • ​Sauce supreme
  • ​Hjemmebagt brød
  • ​Smør

Dessert

  • Chokoladekage - karamel - is

Ud af huset​

​2 retter

310,-

3 retter

375,-

​I huset

2 retter

325,-

3 retter

385,-​

Menu nr. 3​​

​forret

  • Tarteletter m. høns i asparges

Buffet

  • ​Pastasalat vendt i pesto
  • Cremet broccolisalat m. bacon
  • Hvedekernesalat m. feta & ristede kerner
  • Kalveculotte, glaseret skinke
  • Flødekartofler
  • Timiansauce
  • Hjemmebagt brød
  • Smør

Dessert

  • Æblecrumple m. syrlig creme

Ud af huset​

​2 retter

250,-

3 retter

299,-

​I huset

2 retter

275,-

3 retter

325,-​

fb

​★★★★★ 

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 71 anmeldelser på Facebook.

gladsmiley

Vejle Golf Club - Ibæksvej 46, 7100 Vejle  |  2615 5785  |  kontakt@hosdenlillekok.dk

Åbningstider

Mandag til fredag
Udskænkning 10.00 - 22.00
Køkken 11.00 - 21.00

Weekend og helligdage
Udskænkning 10.00 - 17.00
Køkken 11.00 - 16.00