Uge 15 - mandag tirsdag & Torsdag
Stegt flæsk m/hvide kartofler & persillesovs
Uge 16 - mandag tirsdag & torsdag
Braiseret kalv m/mos & grønt
Uge 17 – mandag tirsdag & Torsdag
Bøfsandwich
Uge 18 – mandag tirsdag & Torsdag
Flæskesteg m/hvide kartofler, rødkål & brunsovs
Uge 19 – mandag tirsdag & Torsdag
Braiseret nakke m/stegte kartofler & grønt
Uge 20 – mandag tirsdag & Torsdag
Frikadeller m/flødekartofler & salat
Uge 21 – mandag tirsdag & Torsdag
Skipperlabssovs
Uge 22 – mandag tirsdag & Torsdag
Kylling svøbt i bacon m/stegte kartofler, salat & hvidløgscreme
Uge 23 – mandag tirsdag & Torsdag
Braiseret okse m. kartoffelmos
Uge 24 – mandag tirsdag & Torsdag
Forloren hare m/kartofler, brunsovs & grønt
Uge 25 – mandag tirsdag & Torsdag
Mørbradgryde m/mos
Uge 26 – mandag tirsdag & Torsdag
Oksesteg m/hvidekartofler, brunsovs & grønt
Uge 27 – mandag tirsdag & Torsdag
Glaseret skinke m/flødekartofler & sovs