Selskabslokaler til alle slags selskaber

Skal du holde konfirmation, bryllup, fødselsdagsfest, konference eller en helt anden type arrangement,
​og mangler du et sted at holde arrangementet i nærheden af Vejle, Haderslev, Fredericia eller omegn?​

Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Den Lille Kok i Kolding tilbyder vi leje af selskabslokaler, og der er også mulighed for at få serveret mad og forplejning til arrangementet.

Udlejning af festlokaler til dit arrangement

Vi har flere forskellige festlokaler, som vi råder over, og de er egnet til selskaber i alle størrelser. I vores glassal har vi plads til 180 personer, og der er både mulighed for at få opstillet forskellige former for AV-udstyr såvel som en scene eller lignende, hvis det ønskes. Derudover kan vi også stå for maden til dit arrangement, når du anvender et af vores lokaler til fest. Vi kan sammensætte lige præcis den menu, som du kunne tænke dig, og al maden er selvfølgelig hjemmelavet.​

kontakt os for mere info eller leje af et af vores selskabslokaler

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for yderligere information om vores konference- og selskabslokaler, eller hvis du kunne tænke dig at leje et lokale til lige netop dit arrangement. Vi kan enten kontaktes på telefon 26 15 57 85, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@hosdenlillekok.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage inden for 24 timer.

fb

​★★★★★ 

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 71 anmeldelser på Facebook.

gladsmiley

Grønningen 2, 6000 Kolding  |  2615 5785  |  kontakt@hosdenlillekok.dk

Vi har telefontid mandag til lørdag fra 08.00 til 20.00.