Hos Den Lille Kok

Vi er et lille, men dynamisk team, som står klar til at hjælpe dig med at holde det perfekte selskab. Vi er behjælpelige med alt lige fra barnedåb til bryllup. Vi tilbyder mad i huset, arrangementer, take-away, konfirmation, bryllup m.m. Alt kan arrangeres, da vi har flere lokaler i området.
Familievirksomhed med ægte værdi
Den Lille Kok er en familieejet virksomhed, der med faglig stolthed og stor kærlighed og respekt til kokkekunsten, gør alle opgaver til personlige mål. Med sans for godt håndværk og smag for dejlig mad, arbejder vi i fællesskab, for at vokse os større - samtidig med, at v i ikke glemmer, hvor vi kommer fra. Et solidt samarbejde med kunden, for at ramme det perfekte resultat - hver gang. Vores slogan er "Alt kan arrangeres" - og det agter vi at overholde.
Selskaber i huset

Vi har råderet over forskellige lokaler - om du ønsker et arrangement til 10 eller op til 100 mand. Vi tilbyder en bred vifte af løsninger til vores kunder - om I ønsker en uformel fest, med helstegt pattegris, eller et fantastisk flot bryllupsarrangement, med mange retter.

Menuerne er alle professionelt tilrettelagt af vores køkkenstab, og bordplan samt festarrangement tilrettelagt af vores ligeså dygtige tjenerstab.

Teamet bag Den Lille Kok

Camilla Lysen

Kok & Økonomi
Camilla arbejder som kok, hvor hun har fokus på den gode smag og det solide håndværk. Hun er uddannet kok og har mange års erfaring i branchen.

Simon Jensen

Kok & Markedsføring
Simon arbejder som kok, hvor han har sans for det æstetiske ved maden. Simon kan godt lide at være kreativ og har mange års erfaring i branchen.
Alt kan arrangeres - Vi står klar til at hjælpe - Ring til 2615 5785
Torpsgade 16 - 7000 Fredericia

+45 2615 5785 - camillalysen@gmail.com

Copyright ®
Designed by PLICO