Menuforslag

Menuforslag til selskab

Forretter

  • Tarteletter

    80 kr.

    med høns i asparges.

  • Tapas tallerken

    105 kr.

    med 2 x kød, 2x fisk, 2x ost, oliventapanede & syltet peberfrugt.

  • Kold fisketallerken

    105 kr.

    med stegt kammusling, tigerrejer, bagt laks. Serveret på sprød salat.

  • Rejecocktail

    80 kr.

    med rød dressing & brød

  • ”Roulade” af kylling

    90 kr.

    med bacon & artiskokpure. Serveret på bund af sprød salat &urter.

  • Hjemmerøget laks

    90 kr.

    med citron mayo, sprød rug & urtesalat.

  • ”Mini” stjerneskud

    125 kr.

    Pandestegt fiskefilet, dampet hvidfisk, rejer & sprøde asparges.

  • Indbagt svampesuppe

    90 kr.

    med butterdej & bacon

Hovedretter

  • Sprængt nakkesteg

    170 kr.

    med hvide kartofler, peberrods sauce, 2 x årstidens grøntsager

  • Kalvesteg stegt som vildt.

    180 kr.

    med tyttebær, waldorffsalat, 1/2 æble m gele, Hvide/brune kartofler &  vildtsky

  • Farseret unghane

    180 kr.

    med pommes hasselback, 2 x årstidens grøntsager, svampesauce.

  • Gl. daws oksesteg

    180 kr.

    med glaserede perleløg, bønner, dampede gulerødder.
    Stuvet hvidkål, hvidekartofler, sødt & oksestegs sovs.

  • Ølbraiseret svineskank

    185 kr.

    (tallerken servering) med grov mos, svampe saute, stegt blomkål & syltede løg.

  • Rosastegt Filet af ungkvæg

    205 kr.

    med kartoffeltærte, 2 x årstidens grøntsager & rødvin sauce.

  • Mørbrad af ungkvæg

    230 kr.

    (tallerken servering) med pommes fondant, 2 x årstidens grøntsager, pebersauce.

  • Hovedret buffetforslag med 2 x kød

    185 kr.

    Vælg mellem: Oksefilet, Farseret unghane, kylling m Bacon, Bagt laks, BBQ marineret skinkesteg, kalve culotte.
    tilbehør: 2 x årstidens grønt, Små stegte kartofler, flødekartofler.
    2 x valgfri sauce ( svampesauce, rødvin, whiskey etc.)

Dessert

  • Pavlova

    80 kr.

    marengs fyldt m frisk frugt & creme

  • Citronfromage

    80 kr.

    med flødeskum

  • Gateau Marcel

    85 kr.

    med æblesorbet & sprød knæk

  • Lys/mørk chokolademousse

    80 kr.

    med bærsauce & frisk frugt.

  • Panna cotta

    80 kr.

    med bær gele & sprødt.

  • Iscocktail

    70 kr.

    med 3 x is & frisk frugt.

  • Frisk frugt salat

    70 kr.

    med råcreme eller rørt is.

  • Crumble af årstidens frugter

    70 kr.

    med let creme

Natmad

  • Æggekage

    75 kr.

    med bacon & purløg.

  • Aspargessuppe

    65 kr.

    med kødboller & brød

  • Kartoffel/porresuppe

    75 kr.

    med bacon & brød

  • Hot dogs

    75 kr.

    lav-selv.

  • Pølse/ostebord

    95 kr.

    med 3 x kødpålæg, lun leverpostej & udvalg af forskellige oste.

  • Biksemad

    70 kr.

    med hjemmelavet rugbrød, syltede rødbeder & spejlæg.

  • Tarteletter

    80 kr.

    med høns i asparges

  • Hjemmelavet pizza

    80 kr.

    Med oksekød, kylling & svinefyld.

  • Hjemmelavet frikadeller

    70 kr.

    med kartoffelsalat, rødbeder & rugbrød.

Menuforslag 1

min. 10 Couverter

  • Tarteletter med høns i asparges

  • BBQ marineret skinkesteg.

  • Kyllingbryst med bacon

  • Stegte kartofler

  • BBQ sauce

  • 2 x årstidens salat

  • Hvidløgs dressing

  • Smør & brød

Menuforslag 2

min. 10 Couverter

  • Rosastegt oksefilet

  • Braiseret grillkøller

  • Øl braiseret nakkesteg

  • Stegte kartofler

  • Pommes hasselback

  • Øl sauce

  • 2x årstidens salat

  • Hvidløgscreme

  • Smør & brød

Menuforslag 3

min. 10 Couverter

  • Mørbrad af ungkvæg

  • Bagt laks m Urter

  • BBQ marineret skinkesteg

  • Stegt unghanebryst

  • 3 x årstidens salat

  • Svampesauce

  • BBQ sauce

  • Små stegte kartofler

  • Kartoffeltærte

  • Grøntsags saute.

  • Hvidløgscreme

  • Urtesmør & 2 x brød

UD AF HUSET - 165 KR.
I HUSET - 185 KR.

UD AF HUSET - 199 KR.
I HUSET - 210 KR.

UD AF HUSET - 235 KR.
I HUSET - 255 KR.

Alt kan arrangeres - Vi står klar til at hjælpe - Ring til 2615 5785
Torpsgade 16 - 7000 Fredericia

+45 2615 5785 - camillalysen@gmail.com

Copyright ®
Designed by PLICO